Pages

Sunday, 8 January 2012

SHAHRIZAL JASZLE NAMA BARU SHAHZ JASZLE

"Shahz sudah tukar nama. Sudah tidak pakai nama Shahz Jaszle sebaliknya Shahrizal Jaszle. Saya dinasihati oleh seorang ustaz yang Shah jumpa. Dia memberitahu bahawa nama Shahz tidak elok digunakan oleh saya. Jadi mulai sekarang, saya mahu gunakan nama Shahrizal Jaszle sebagai nama selebriti saya. Harap-harap semua memahami,"Shahz Jaszle tukar nama

SHAHRIZAL JASZLE mengaku berasa perbezaan semangat selepas menukar nama.

DIVA nak bercerita tentang pelakon kacak, si Shahz Jaszle yang kini sedang berada di Australia untuk penggambaran drama bersiri dan telefilem. Selepas ke Perth, dengarnya Shahz akan terbang ke Jakarta untuk penggambaran drama juga. Lebat betul rezeki kekasih Miera Liyana ni.

Hari itu, teman Diva sempat bertemu dengan Shahz sebelum dia ke luar negara. Sempatlah hero filem Azura ini berbisik kepada teman Diva tentang perkembangan terkininya.

"Shahz sudah tukar nama. Sudah tidak pakai nama Shahz Jaszle sebaliknya Shahrizal Jaszle. Saya dinasihati oleh seorang ustaz yang Shah jumpa. Dia memberitahu bahawa nama Shahz tidak elok digunakan oleh saya. Jadi mulai sekarang, saya mahu gunakan nama Shahrizal Jaszle sebagai nama selebriti saya. Harap-harap semua memahami," ujarnya yang akan keluar dengan filem Azura pada 2 Februari ini bergandingan dengan Neelofa.

Mulai sekarang, nama Shahz sudah bertukar menjadi Shahrizal. Ala, sebelum ini ramai juga yang suka tukar-tukar nama ni.

Sumber : Kosmo

No comments:

Post a Comment